Manners ja forma part de la xarxa d’empreses NUST

251 dies, 2008 hores, 120.480 minuts... sí, sí! Aquesta és la pila de temps que dediquem (com a mínim) de les nostres vides a la feina durant un any. Una part importantíssima del nostre dia a dia, que sovint es converteix en font de les nostres alegries i maldecaps, també fora de l’oficina. I com a Manners en som ben conscients, sempre hem tingut present que a la nostra empresa volíem que els que hi treballen se sentin a gust dintre d’aquesta petita gran família.

És per això que des del passat mes de maig formem part de la Xarxa NUST Nous Usos Socials del Temps, una iniciativa de l'Ajuntament de Barcelona que engloba totes aquelles empreses compromeses amb facilitar una millor gestió del temps i conciliació de la vida laboral, familiar i personal.

En aquest sentit, a la nostra empresa sempre hem buscat un equilibri que permeti adaptar l’horari laboral, fer teletreball a través de l’accés des de casa al servidor de Manners i compensar la feina extra de caps de setmana i congressos amb dies de festa.
Tenir un bon clima laboral també és essencials per mantenir un equip cohesionat, motivat i plenament productiu, per això intentem buscar espais de trobada més enllà de l’oficina que convidin a parlar de nosaltres i descobrir petits detalls de cadascú que ajuden després a ser més empàtics entre els companys. També aprofitem les dates assenyalades per regalar a l'equip una experiència conjunta. Hem fet dinars, gimcanes, tallers de cuina o de maquillatge i tasts de vins! I quan hem pogut, hem organitzat una sortida extra al mar, a la muntanya o una visita cultural.

Sense dubte, accions així en qualsevol empresa faciliten un ambient distès i divertit i una millor disposició davant les adversitats. Creiem imprescindible tenir una bona relació entre companys, perquè això es tradueix en un millor rendiment, comunicació i coresponsabilitat i sobre tot, ajuda a arribar cada matí a l’oficina amb bon humor i un somriure a la cara.